luni, 29 iunie 2009

Alaturi pentru a doua sansa

Va invitam sa cititi urmatorul mesaj si sa contribuim cu totii pentru a face posibila a doua sansa.

***
Stimati colegi,

Numele meu este Cristina Dinu si sunt bolnava de cancer. Fac apel la spiritul de solidaritate al colegilor mei din Baroul Bucuresti pentru a-mi oferi sansa de a urma un tratament ce implica administrarea unui protocol de chimioterapie in doze mari si transplant de celule stem, tratament ce presupune costuri ce depasesc suma de 80 000 Euro.

La sfarsitul lunii august a anului 2008, la varsta de 25 de ani, la putin timp dupa promovarea examenului de definitivat in Baroul Bucuresti, am fost diagnosticata cu limfom Hodgkin, stadiul II B, in Clinica Dobling din Viena, pe baza examenelor histopatologice realizate pe materialele extrase in urma a doua biopsii efectuate in aceeasi clinica.

Am fost indrumata urgent catre aceasta Clinica dupa ce, timp de 7 luni (ianuarie – iulie 2008) am solicitat investigatii medicale la diverse clinici si spitale din Bucuresti, atat de stat cat si private, in vederea determinarii cauzelor unor dureri de spate persistente si care nu cedau la tratamentul prescris de medicii care m-au examinat. Nu s-a reusit stabilirea unui diagnostic sau a unei piste de pornire in vederea stabilirii diagnosticului, desi starea mea generala se deteriora vizibil, analizele de sange sustinand existenta unor nereguli majore. Mai mult, asa cum am constatat ulterior, radiografiile mi-au fost gresit interpretate ca fiind fara modificari si fiind declarata clinic sanatoasa. Am decis sa apelez la serviciile medicale acordate in clinica din Viena in momentul in
care starea mea de sanatate era grav deteriorata, la indrumarea medicului internist care m-a vazut la sfarsitul lunii iulie 2008, atragandu-mi atentia ca in acel moment imi era periclitata chiar viata.

In perioada august 2008 – martie 2009 am urmat doua tipuri de tratamente chimioterapice, insa, in baza analizelor de reevaluare la care am fost supusa in martie 2009, a rezultat faptul ca afectiunea nu raspunde integral la tratamentele standard, astfel incat se impune, cu sanse de vindecare completa, administrarea unui tip de chimioterapie in doze soc si realizarea transplantului de celule stem.

Apelez la bunavointa voastra intrucat costurile pe care le implica tratamentul ce se impune in situatia mea actuala depasesc posibilitatile materiale ale familiei mele, fiind estimate la suma de 80 000 EUR, mai ales in contextul in care, costurile tratamentului urmat pana in prezent s-au ridicat la suma de aproximativ 100 000 euro. De asemenea, familia mea a efectuat demersuri in vederea obtinerii drepturilor de asigurari sociale de stat, demersuri ce s-au soldat, de fiecare data cu raspunsuri negative.

In considerarea celor de mai sus reiterez solicitarea respectuoasa de a binevoi a imi acorda o sponsorizare, in vederea continuarii tratamentului medical ce mi-a fost recomandat.

In speranta unui raspuns favorabil,

Cu stima, Av. Cristina Dinu

Cont in lei deschis la BCR Sucursala Gaesti
Cont : 2511.A01.0.6135006.0318.ROL.1
Cod IBAN RO60RNCB0318061350060001
Titular : Dinu Cristina Liliana

Niciun comentariu: