joi, 24 aprilie 2008

SynergEtica merita 2% din impozitul pe venit

Noi dam 100% pentru etica. Si tu poti da 2%.

Acum poti sa sprijini cauza eticii redirectionand 2% din impozitul pe venit spre SynergEtica. Dureaza maxim 2 minute (Cum? afla aic)i. In urmatoarele randuri va voi spune de ce SynergEtica merita 2% din banii care pana acum se pierdeau la stat.

Numele meu este Denes Lenard si iti voi spune in urmatoarele randuri de ce Fundatia SynergEtica merita 2% din banii care pana acum ajungeau la stat.

SynergEtica este singura fundatie din Romania care face eforturi sustinute pentru a educa societatea romana in sensul eticii, care pare sa se fi pierdut prin labirintul tranzitiei. Ne confruntam astazi cu o lipsa izbitoare de bun simt in ciuda evolutiei econimice: comandam Ipoduri de pe net din state, dar cand iesim din casa interactiunea cu oamenii din jur este nu rar un calvar. SynergEtica schimba asta: tot mai eficient si mai sigur.


SynergEtica este o organizatie tanara, fresh si in plina dezvoltare
: Media de varsta in SynergEtica este de 22 de ani. Echipa SynergEtica devine din ce
in ce mai performanta ceea ce se vede din evolutia Fundatiei.


Sustinand SynergEtica cu 2% din impozitul tau pe venit te conectezi la o miscare tot mai ampla, la un grup de oameni tot mai mare care cred in etica si bunul simt. Prin aceasta treci de la "nu putem face nimic" la "iata ce am facut". Redirectionand 2% spre SynergEtica devii parte din rezultatele sale si schimbarea pe care doresti sa o vezi in jurul tau.


SynergEtica este mult mai usor de controlat decat statul. Poti oricand sa vii sa vezi ce facem si chiar ne bucuram sa ne faci o vizita sau sa te implici in proiectele noastre. Spre deosebire de ghiseul de stat noi te asteptam cu zambetul pe buze si cu sufletul deschis pentru ca ne uneste aceasi viziune despre o societate mai etica si pentru ca respectam oamenii.


In timp ce alte organizatii fac eforturi laudabile de a ameliora simptomele unei societati cu mari lipsuri, noi abordam problema la baza si tratam cauza, adica nivelul eticii individuale. Practic daca toti oamenii ar avea un caracter puternic majoritatea problemelor cu care se confrunta societatea nu ar mai exista.

Stim ca probabil nu ai timp sa te implici in societate desi iti doresti acest lucru: programul 2% iti ofera aceasta sansa. Ne bucuram de orice ajutor pentru ca 2% nu este pentru noi o simpla sursa de bani cu care sa elaboram noi proiecte mai bune. Ajutorul pe care il primim prin 2% este pentru noi un semn ca oamenilor le pasa, este o incurajare si o inspiratie.


Daca doresti sa afli mai multe despre programul 2% si cum poti directiona sprijinul tau catre Fundatia SynergEtica intra aici.

Asteptam intrebarile si ideile tale cu drag la adresa denes.lenard@synergetica.ro .

Pana atunci, iti dam noi o idee despre cum sa-ti atragi prietenii in aceasta “miscare pentru etica”:

Pune postul acesta ca status sau mai simplu, trimite-l prietenilor tai.Multumesc in numele intregii echipei SynergEtica!

Niciun comentariu: