luni, 25 februarie 2008

Fundaţia SynergEtica, ale cărei programe vizează promovarea unui comportament etic şi responsabil în rândul diverşilor actori ce operează la nivelul societăţii civile şi a mediului de afaceri românesc, are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul de lansare al FAIR PLAY – un program de etică prin sport.


Evenimentul va avea loc marţi, 26 februarie, ora 10.00 la sediul British Council, din Calea Dorobanţilor, Nr.14, Bucuresti.


FAIR PLAY este realizat cu finanţarea programului Uniunii Europene “Tineret în Acţiune”, şi se desfăşoară sub egida Anului European al Egalităţii de Şanse pentru Toţi 2007.

FAIR PLAY este un program sportiv de educare non-formală dedicat tinerilor ce aparţin minorităţior etnice. Sportul ales este Korfball, un sport de echipa apărut în Olanda şi recunoscut la nivel mondial datorită relevanţei fair-play-ului şi al regulilor de curtoazie. Korfball este singurul sport de echipă mixt din lume şi are la bază principiile de joc ale basketului.Mai multe informatii despre FAIR PLAY pe websiteul www.letsfairplay.ro.


Va asteptam!Niciun comentariu: