luni, 28 mai 2007

SynergEtician

Suntem in mijlocul recrutarii si deja avem inboxul plin de oameni deosebiti care vor sa ni se alature. Si noi, si ei- toti suntem emotionati. Mi-am amintit astazi cum am ajuns eu in SynergEtica:

La o conferinta ARRP am fost intrigat de entuziasmul cu care vorbea doamna Pralong si de indemnul ei: "Hai sa fim etici! Ce mai asteptam?" Eram convins inca dinainte sa-si inceapa speechul plin de energie, iar dupa eram motivat pana la paroxism; dar: "Ce facem cand ne intalnim cu ursu' pe strada? Pentru ca degeaba il chemam noi la hora etica, pentru ca el ne mananca fara a clipi..." am intrebat eu cu o doza de realism. Domnul Bortun m-a dus elegant cu vorba, ca un dascal adevarat, astfel incat am fost nevoit sa ii scriu presedintelui SynergEtica: "Suna bine, dar hai sa si facem ceva!"

Si am ajuns sa ma intalnesc cu Laura si Silviu si sa aud despre ce fac ei. Nu aveam deloc de gand sa fiu voluntar prea mult timp, dar de cum am intrat pe usa m-am simtit ca acasa, si stand de vorba cu cei doi m-am indragostit de SynergEtica si proiectele lor (noastre intretimp). Astazi mi se pare ca intr-adevar la fundatie este vorba despre doua lucruri, simple dar foarte importante: sinergism si etica. Numele se potriveste perfect!

Pe deoparte munca in echipa cu Silviu si Laura este o placere de fiecare data, si cred ca m-as alatura lor si daca ar fi sa mergem sa culegem cartofi, iar pe de alta parte am gasit in sfarsit un mod de a transforma, cate un pic in fiecare zi, societatea de care nu sunt multumit. Si am descoperit avantajul nostru asupra ursului monstruos: creativitate si inteligenta dublate de perseverenta.

Abia astept sa intalnesc noii synergeticieni, si noile proiecte. Mai sunt cateva zile...

Niciun comentariu: